8.-10.10.2020 Jyväskylän Paviljonki

Wieska W3T tielana

W3T on kotimainen kesä- ja talviaikaiseen tienhoitoon suunniteltu vahvarakenteinen tielana. Käyttökohteina ovat talvella tie- ja piha-alueilta tehtävä polanteen poisto sekä lumenaurauksen yhteydessä tehtävä liukkautta estävä karhennus. Kesäkäytössä W3T soveltuu erinomaisesti sorateiden tasaukseen ja tienpohjien kunnostukseen.

W3T valmistetaan erikoislujasta 650MC rakenneteräksestä. Terä on 63 cm korkea ja sen kaareva muotoiltu pyörittää lanattavan aineksen tehokkaasti ja estää ylikuohunnan. Työleveys on vakiona 3 metriä, mutta se voidaan leventää 3,3 tai 3,6 metrin leveyteen. Terän aurauskulmaa voidaan säätää molemmin puolin noin 30 astetta ja kääntösylinteri on varustettu ylivuotoventtiilillä. Suurikokoinen kääntökehä kestää hyvin siihen kohdistuvat rasitukset.

Lanan paino vakiovarustein on 850 kg. Lisävarusteena saatavan hydraulisen painatuksen avulla saadaan terää painatettua noin 2 tonnin voimalla. Kulutusteräksi on asiakkaan valinta useimmiten tappiterä. Lana voidaan varustella lisäksi 300 mm leveillä tukipyörillä ja nousevilla päätysiivillä. Kaikkien WIESKA tuotteiden pintakäsittelynä on raepuhallus + pulverimaalaus, jolla syntyy laadukas ulkonäkö ja se säilyy pitkään.

NY-TEK Oy

Yritysahontie 5
85900 Reisjärvi

040 568 2473
044 504 4162
sales@nytek.fi

Lisätietoja tuotteista sekä jälleenmyyntiverkosto löytyy osoitteesta www.nytek.fi

Seuraa meitä facebookissa www.facebook.com/nytekoy

Ny-Tek halli
Categories: TuotteetTyölaitteet