8.-10.10.2020 Jyväskylän Paviljonki

Lokakuu 2020

Berry bpi agriculture, Silotite-käärintäkalvojen valmistaja on solminut uuden, koko
maan laajuisen maahantuonti- ja jälleenmyyntisopimuksen Oy Teollisuushankinta TH
Ab:n kanssa.

Oy Teollisuushankinta TH Ab on maatalousalan tukkuliike, jonka omistavat suomalaiset maidontuottajat. Yritys on perustettu vuonna 1992 ja sen jatkuvasti laajeneva valikoima sisältää nyt myös kattavan Silotite-tuoteperheen, jota Teollisuushankinta myy jälleenmyyjäverkostonsa kautta.

Pohjoismaiden myyntijohtaja Mikael Abrahamsson: “Teollisuushankinnan pitkän maatalousalan kokemuksen ja vahvan asiantuntijaosaamisen kautta olemme iloisia saadessamme työskennellä uuden maahantuojamme kautta ja taata laadukkaiden tuotteidemme saatavuuden kaikille viljelijöille ja urakoitsijoille koko maassa.”

Suomen myyntipäällikkö Johanna Niemelä tarjoaa Teollisuushankinnalle jälleenmyyjineen täyden paikallisen teknisen ja kaupallisen tuen. Rauno Somero, Teollisuushankinnan toimitusjohtaja: ‘Olemme innoissamme uudesta maahantuontisopimuksesta ja mahdollisuudestamme toimittaa pitkälle kehitettyjä ratkaisuita asiakaskuntamme paalaustarpeisiin.”

Paali, Silotite

Kaikissa olosuhteissa ongelmattomasti toimivan Silotite-käärintäkalvon lisäksi Teollisuushankinnan tuotevalikoimista löytyy perinteisen allrounder-kalvon lisäksi myös edistyksellinen SilotitePro-kalvo, jonka tunnusmerkkejä ovat 33 % pidempi rullan pituus ja sen ainutlaatuinen käärepakkaus. Saatavana on myös BaletiteGo, uuden sukupolven sidontakalvo, joka on suunniteltu erityisesti haastaviin paalausolosuhteisiin ja jonka puristusvoima mahdollistaa tiiviimmät, paremman muotoiset paalit, joissa säilöntäprosessi on tehokkaampi.

SilotitePro ja BaletiteGo yhdessä muodostavat Film&Film-käärintäjärjestelmän. Sidontaverkon korvaava BaletiteGO ja SilotitePro yhdessä parantavat rehun laatua pienemmän homehävikin ja vähemmän hukkarehun myötä. F&F-järjestelmä tekee säilöntäprosessista tehokkaamman aina sen alusta loppuun saakka, paalaukseen tarvittavien vähempien rullan vaihtojen ja helpomman ruokintaprosessin kautta myös talvikaudella. F&F-paalit avautuvat siististi ja helposti sekä käsin että mekaanisesti ja hukkarehua ei tule. Jäätyneiden paalien avaaminen on helppoa, sillä rehua ei takerru kalvoon samalla tavalla kuin verkkoon. Myös kierrätys on helppoa eikä lajittelua vaadita: sekä BaletiteGO, SilotitePro ja näiden pakkausjäte voidaan kierrättää yhdessä.

Silotite-tuotevalikoima on saatavilla kautta maan Teollisuushankinnan jälleenmyyjäverkoston kautta
Silotite-tuoteperhe on ollut urakoitsijoiden ja viljelijöiden käytössä maailmanlaajuisesti yli 30 vuoden ajan.

Lisätietoa innovatiiviisista Silotite-tuotteista osoitteesta www.silotite.com

Categories: UutisetUutuus