8.-10.10.2020 Jyväskylän Paviljonki

Tällä hetkellä Konekilleri 2020 -messujen järjestelyt jatkuvat suunnitellusti. Järjestäjät käyvät vielä viranomaisten kanssa yksityiskohtaisia keskusteluja siitä, miten kaikkia viranomaisten asettamia suosituksia ja rajoituksia toteutetaan käytännössä.

“Tapahtumapaikkana Jyväskylän Paviljonki on vähintään yhtä hyvin hallittava kokonaisuus kuin kauppakeskus. Tila on rakennettu suuria yleisötilaisuuksia varten ja hygieniataso sekä -osaaminen ovat lähtökohtaisesti korkeat” kertoo tapahtuman perustaja Henrik Kalliola. “Turvavälien pitäminen onnistuu väljissä tiloissa hyvin ja jonoutumista voidaan välttää helposti”, hän jatkaa.

Konekillerissä esimerkiksi ravintolan käyttöön on varattu yksi kokonainen halli – tämä mahdollistaa myös ravintolassa pöytien turvallisen sijoittamisen. Tarkemmin turvallisuusmäärityksiin voit tutustua Paviljongin sivuilla.

“Konekillerin näytteilleasettajina ovat pienet alan yritykset ja heille tapahtumien kautta tavoitettavat asiakkaat ovat elintärkeitä toiminnan jatkumisen kannalta. Meille järjestäjille koronan tuomat lisävaatimukset eivät tee tapahtumasta taloudellisesti kannattavaa, mutta meillä on asiakaslupaus, josta haluamme pitää kiinni. Kotimaisen tuotannon ja kotimaisten yritysten on selvittävä tästä poikkeustilanteesta, jotta yhteiskuntamme pyörii myös tulevaisuudessa. Siksi pyrimme tapahtuman toteuttamaan, kunhan voimme sen tehdä riskit minimoiden eivätkä viranomaiset aseta ehdottomia kieltoja. Emme tavoittele valtavia kävijämääriä, vaan toivomme tapahtumaan saapuvan investointeja suunnittelevia kävijöitä”, toteaa näyttelyn organisaattori Marko Toivakka.

Keskustelut viranomaisten kanssa pyritään saamaan päätökseen viikolla 36, jonka jälkeen tiedotetaan miten tilanne etenee.

Categories: Uutiset