8.-10.10.2020 Jyväskylän Paviljonki

Suonentieto Oy, logo

Maatalouden ratkaisukehittäjä ja palvelutuottaja

32-vuotias Kuopiolainen Suonentieto Oy työllistää noin 30 ohjelmistoalan, taloushallinnon ja myynnin ammattilaista. Yrityksemme tärkein voimavara on osaava ja pysyvä henkilöstö. Meillä on tärkeä rooli kotimaisen alkutuotannon ja ruokahuollon ketjussa, sillä tuhannet maaseutuyrittäjät käyttävät järjestelmiämme oman toimintansa ohjauksessa. Toimintaa ja kokemusta on kertynyt yli 30 vuotta maaseutuyritysten, tilitoimistojen sekä yritysten ja yhdistysten talous-, palkka- ja tuotannonohjauksen ohjelmien tuotannosta.

Kuvituskuva, Suonentieto ohjelmistot
Kuvituskuva, Suonentieto, ohjauspaneeli traktorissa

Ohjelmiamme ovat Maatalousneuvos talous- ja palkkahallinto, Agrineuvos viljelysuunnittelu ja Balanssi talous- ja palkkahallinto, jotka kaikki toimivat myös SaaS-pilvipalveluna. Taloushallintomme toimii sähköisenä taloushallintona, jolloin taloustiedot ovat aina kätevästi ajan tasalla. Mobiilipalveluista Talousmobiileina Kuvaa Kuitti, Tulosraportti, Ostolaskut ja AgriSmart. Ohjelmiamme käyttää yli 10 000 asiakasta, joista 500 tili- ja suunnittelutoimistoa.

Esimerkiksi Maatalousneuvoksessa Maa- ja metsätalouden erityispiirteet on huomioitu kattavasti. Maatilayrityksille on oma tilikarttamalli. Se soveltuu sellaisenaan luonnolliselle henkilölle, yhtymille, kuolinpesille ja yhtiömuotoisille maatiloille. Maatilojen erityispiirteet huomioiva taloushallinto-ohjelmisto helpottaa kirjanpitäjän työtä.

Kuvituskuva, Suonentieto, pellolla

Teemme yhteistyötä maaseutuyrittäjien, tilitoimistojen, laitevalmistajien, tutkimuslaitosten ja Taloushallintoliiton kanssa tarjotaksemme asiakkaillemme monipuoliset ja nykyaikaiset ohjelmistot. Kehitämme ohjelmatuotteitamme asiakkailtamme saadun palautteen ja toiveiden pohjalta sekä vastaamalla toimintaympäristön ja teknologian muutoksiin. Haluamme olla ja olemme ylpeitä niistä tuotteista, joita toimitamme asiakkaillemme!

Tuote-esittelyt
Suonentieto Oy

Lemminkäisenkatu 1
70500 Kuopio

Myynti
017 264 2642
myynti@suonentieto.fi

Pentti Korkiatupa
toimitusjohtaja
044 700 5200

Juha Hartikainen
tuotekehityspäällikkö
044 700 5242

etunimi.sukunimi@suonentieto.fi

www.suonentieto.fi

Categories: Mainos