8.-10.10.2020 Jyväskylän Paviljonki

Erilainen. Onnellinen. Mieleenpainuva.

Paviljonki ei ole tavallinen hotelli, se on uniikki yhdistelmä yksilöllistä palvelua, kauniita yksityiskohtia ja keskisuomalaista järvimaisemaa keskellä kaupunkia. Rentouttavan yöpymisen lisäksi voit nauttia italialaisen keittiön herkuista Trattoria Aukiossa ja helliä hyvinvointiasi järven yllä kattokerroksen kuntosalilla ja saunaosastolla.

Sokos Hotellit, aula

Löydät meidät Jyväskylän keskustan tuntumasta, messu- ja tapahtumakeskus Paviljongin yhteydestä. Olemme Jyväskylän suosituimman tapahtuma-aukion, Jyväsjärven sataman sekä rantamaisemia kiertävien upeiden lenkkeilymaastojen äärellä.

Hotellihuoneet edustavat skandinaavista, aikaa kestävää ja modernia luksusta. Esimerkiksi upean kaksikerroksinen Ultimate Solo Terrace parvekkeella on aitiopaikat kaupunki- ja järvinäköalojen ihailuun, sekä Lutakonaukion tapahtumien seuraamiseen.

Ravintola Trattoria Aukiossa pääset nauttimaan Italian keittiöiden makuja parhaimmillaan, aidoista raaka-aineista, rakkaudella sinulle valmistettuina. Arkisin klo 10.30-14.00 katettu suosittu lounasbuffet houkuttelee monipuolisuudellaan.

Solo Sokos Hotel Paviljongissa tarjoamme omaleimaisen ja ainutlaatuisen kokemuksen myös kokousvieraillemme. Hotellissamme on valoisa tilausravintola, tyylikkäät kokoustilat sekä tilaussauna upealla järvinäköalalla.

Sydämellinen kaupunkihotelli täynnä elämää

Alexandra on vieraanvarainen ja tunnelmallinen hotelli. Huoneet ovat rauhallisia ja aamiaisella saat aistia paikallisia makuja, kun värikäs tarjoilumme herättelee sinua uuteen aamuun. Raikas smoothie, vastakeitetty ohrapuuro ja lämmin leipä hellivät vatsaa.

Kolme ravintolaamme hemmottelevat herkuttelijoita ja kokoustilat yllättävät monipuolisuudellaan.

Matkakeskus löytyy hotellia vastapäätä ja messu- tapahtumakeskus Paviljonki on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä ja kaupungin vilkas kävelykatu nurkan takaa.

Majoitus-, kokous-, lounas- ja illallisvaraukset:

Jyväskylän Sokos Hotellien myyntipalvelu
020 1234 640
sales.jyvaskyla (a) sokoshotels.fi

Solo Sokos Hotel Paviljonki
Lutakonaukio 10, Jyväskylä

Original Sokos Hotel Alexandra
Hannikaisenkatu 35, Jyväskylä

Categories: Kumppanit