8.-10.10.2020 Jyväskylän Paviljonki

Finlactic, logo
SäilöX -logo

Kotimainen SäilöX-tuoteperhe on Finlactic Oy:n valmistama kemiallisten säilöntäaineiden sarja, joka soveltuu kaikille rehukasveille (mm. nurmi, palkokasvit, kokoviljasäilörehu ja murskevilja). Tuotteita voidaan käyttää kaikissa säilöntämuodoissa. Tuoteperheen kaikki tuotteet on valmistettu haihtumattomista raaka-aineista, joten niiden käsittely on miellyttävää eivätkä ne ruostuta työvälineitä. Kaikki Finlactic Oy:n tuotteet valmistetaan Suomessa (Kokemäellä) ja kuljetetaan valmistajan omalla kuljetuskalustolla suoraan tilalle.

Finlactic Oy on suomalainen Kokemäellä toimiva yritys. Olemme keskittyneet palvelemaan maatalouden eläintuotannon parissa työskenteleviä yrittäjiä. Finlactic Oy on toimintansa aikana kehittänyt lukuisia tuotteita sikojen liemiruokintaan sekä teettänyt analyysejä muun muassa liemirehun ja käyttöveden mikrobiologisen laadun sekä rehun mahdollisesti sisältämien hometoksiinien pitoisuuksien selvittämiseksi eläinten terveyden näkökulmasta.

Vuodesta 2018 alkaen tätä tietotaitoa rehuista, mikrobeista ja säilönnästä on hyödynnetty säilörehun valmistuksessa käytettävien säilöntäaineiden kehittämiseen. Tällä sektorilla painopiste on kemiallisissa säilöntäaineissa eli ns. suolaliuoksissa. Kyseinen säilöntämuoto on laajalti käytössä Euroopassa.

Kuvituskuva, Finlactic

Finlactic Oy

Teollisuustie 8
32800 Kokemäki

Myynti

040 900 7980
jaakko.laine@finlactic.fi

Finlactic Oy, Jaakko Laine