8.-10.10.2020 Jyväskylän Paviljonki

Paviljonki Ravintolat

Konekillerissä teitä palvelee Fabriikki Ravintola (A-halli). Fabriikista löydät sekä ravintola- että kahvilapalvelut.

Paviljonki Ravintolat on suurella sydämellä mukana myös ruokaan liittyvissä tärkeissä vastuullisuuskysymyksissä. Se käyttää mahdollisuuksien mukaan lähituottajia ja heidän tarjoamiaan raaka-aineita.

Keski-Suomesta löytyy paljon laadukkaita elintarvikkeita, joita on Paviljongin keittiömestarina työskentelevän Ilkka Paakkarin mukaan ilo tarjoilla suomalaisille ja kansainvälisille kokous-, kongressi- ja messuvieraille.

Ravintola
avoinna

Rakentamisaika

keskiviikko 7.10.
kahvila- ja baaripalvelut klo 11-16

Lounasta tarjolla esimerkiksi Solo Sokos Hotelli Paviljongin Trattoria Aukio -ravintolassa messukeskuksen vieressä.

Messupäivät (8.-10.10.)

torstai ja perjantai
kahvilapalvelut klo 8-19
lounas klo 10.30-15

lauantai
kahvilapalvelut klo 8-16
lounas klo 10.30-14

Lounas (13 €) sisältää:

  • salaattivalikoima kotimaisuutta ja lähituottajia kunnioittaen, leipää Keski-Suomesta ja voita
  • liharuoka kokolihasta
  • perunaa ja kotimaisia satokauden kasviksia
  • vesi, kotikalja, Valion maito
  • kahvi, tee

Ulkoalueella messugrilli

Näyttelyn ulkoalueella teitä palvelee Ylä-Kintauden kyläyhdistyksen perinteinen makkaragrilli.