8.-10.10.2020 Jyväskylän Paviljonki

Rakennussuunnittelu Myllylä, logo

Rakennusinsinööri Tapio Myllylä toimi pitkään suuren organisaation maatalousrakentamiseen keskittyvänä rakennussuunnittelijana ja suunnitteluosaston vetäjänä. Keväällä 2020 hän perusti oman suunnittelutoimiston Keski-Suomeen, Laukaaseen.

Myllylä tarjoaa erityisosaamistaan maaseutuyrittäjille. Navetat, pihatot, maneesit ja konehallit suunnitellaan aina viimeisimpien säädösten mukaisesti.

Lupakuvien lisäksi myös rakennesuunnittelu onnistuu samalla.

Navetta rakenteilla, Rakennussuunnittelu Myllylä
Omakotitalon kunnostaminen, Rakennussuunnittelu Myllylä

Tuotantorakennusten lisäksi Myllylä on erikoistunut puurakentamiseen sekä vanhojen kohteiden kunnostamiseen ja käyttötarkoitusten muutoksiin.

Suunnittelijan lisäksi saat Myllylästä myös vastaavan työnjohtajan ja vaikka koko projektin hallinnoijan. Kustannuslaskenta, kilpailutukset, asiointi viranomaisten kanssa ja työmaan valvonta kuuluvat peruspalveluihin.

Tuotantorakennusten lisäksi uusien asuinrakennusten suunnittelu tai vanhojen kunnostamissuunnittelmat hoituvat ammattitaidolla. Myllylällä on kokemusta vanhojen nuorisoseurantalojen, hirsirakennusten ja rintamamiestalojen kunnostamisesta perinteitä kunnioittaen.

Rakennussuunnittelu Myllylä

Laukaa, Keski-Suomi

Tapio Myllylä
rakennusinsinööri

043 824 8504

tapio@rakennussuunnittelumyllyla.fi

www.rakennussuunnittelymyllyla.fi