8.-10.10.2020 Jyväskylän Paviljonki

Messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki - Tapahtumia suurella sydämellä

Tervetuloa messu- ja tapahtumakeskus Paviljonkiin, todelliseen kohtaamispaikkaan! Tarjoamme parhaita asiakaskokemuksia suurella sydämellä jokaiselle asiakkaalle joka päivä.

Paviljonki on nykyaikainen ja viihtyisä messu- ja tapahtumakeskus, johon mahtuu useita eri tapahtumia samanaikaisesti: kokouksia, kongresseja, konsertteja ja messutapahtumia. Vuosittain Paviljongissa on lähes 1000 eri kokoista tapahtumaa ja 400 000 kävijää.

Paviljongin monipuoliset tilat ovat muunneltavissa eri kokoisiin tapahtumiin. Tiloista löytyy 1 200 hengen auditorio, joka on helppo ja nopea jakaa kolmeksi itsenäiseksi tilaksi, erikokoisia neuvottelutiloja sekä yli 20 000 m2 hallitilaa ja monipuoliset ulkoalueet. Halleissa voi järjestää erilaisia tapahtumia aina raskaan kaluston näyttelyistä koulutus- ja ostopäiviin sekä tuotelanseerauksiin. Hallit ovat jaettavissa useisiin erikokoisiin tiloihin, ja useiden sisäänkäyntien ansiosta messuhalleissa voi olla monta eri tapahtumaa yhtä aikaa. Suurtapahtumiin suunnitellut tilat ja huoltoväylät takaavat joustavan huolintaliikenteen myös hallien sisällä. Kaikki hallitilat sijaitsevat katutasossa, mikä takaa esteettömän kulkemisen.

Paviljongin oma näyttelytekniikka tuottaa tilaisuuteen rakenteet ja kalusteet. Kattavan yhteistyökumppaniverkoston avulla saa kaikki oheispalvelut, mm. AV- ja esitystekniikan, somistuksen ja muut tekniset ratkaisut sekä tarvittaessa tapahtumailmoittautumisen organisoinnin tilavarauksista osallistujalaskutukseen sekä majoitus- ja ilmoittautumispalvelut. Paviljonki Ravintolat tuottaa kaikkiin tilaisuuksiin sopivat ravintolapalvelut ammattitaidolla. Myös majoitukset hoituvat kätevästi samassa paikassa, sillä aivan Paviljongin vieressä sijaitsee palkittu Solo Sokos Hotel Paviljonki palveluineen.

Sijainniltaan Paviljonki ja Jyväskylä ovat erinomaisia valtakunnallisen tapahtuman järjestämiseen. Hyvien kulkuyhteyksien päässä, keskellä Suomea ja Jyväskylän keskustassa sijaitseva Paviljonki tavoittaa helposti kävijät ympäri Suomen.

Paviljongissa asiakas saa kaikki ammattilaiset palvelukseen yhden yhteyshenkilön kautta. Paviljonki auttaa kokonaisvaltaisesti tapahtuman toteutuksessa ja ammattitaitoisen, osaavan ja ystävällisen henkilökunnan kanssa on helppo tehdä töitä.

Paviljonki

vaihde 014 339 8100
myynti 014 339 8143

www.paviljonki.fi

Katso kaikki yhteystiedot

Hannu Mennala

myyntipäällikkö
050 591 5428
hannu.mennala (a) paviljonki.fi

Categories: Kumppanit