8.-10.10.2020 Jyväskylän Paviljonki

Palax logo

60 vuotta klapikoneiden johtajuutta

Kuvituskuva, Palax

Lauri Viitamäki perusti yrityksemme vuonna 1954 Terästakomo -nimisenä toiminimenä Ylistaron Viitalan kylässä, jossa hän aloitti kylänsepän työt savusaunaan rakennetussa pajassa. Ensimmäiset omat tuotteet syntyivät maatilojen tarpeeseen metsä- ja peltotöihin. Vuonna 1959 esiteltiin ensimmäinen klapikone. Tänä päivänä yrityksellämme on yli 60 vuotta uraauurtavaa asiantuntemusta Palax-klapikoneiden ja niiden lisälaitteiden tuotekehityksestä ja valmistamisesta.

Palax D410
PALAX D410
Midi tukkipöytä
MIDI tukkipöytä

Palax on maailmanlaajuisesti tunnettu tuotemerkki klapiammattilaisten keskuudessa. Palax-koneita myydään yli 30 maahan, ja maailmanlaajuinen jakeluverkkomme tarjoaa huoltoa ja tukea useilla eri kielillä. Koko valmistusketju suunnittelusta toteutukseen on omissa käsissämme.

Noin 6 000 m2:n tuotantotilamme sijaitsevat Ylistarossa, Seinäjoella. Modernit laitteet, ammattitaitoinen henkilökunta, tiimipohjainen kokoonpano ja viimeisin tietotaito takaavat tuotantomme laadun ja tehokkuuden. Ydinarvomme ovat rehellisyys, yrittäjyys, asiakkaiden arvostus, avoimuus ja henkilöstön kunnioitus – ja ne myös heijastuvat huippuunsa hiotuissa tuotteissamme.

Takaamme, että puiden pilkkominen polttopuiksi käy sujuvasti ja tehokkaasti Palax-klapikoneilla. Koneemme ovat tunnettuja vankkarakenteisuudestaan, luotettavuudestaan ja helppokäyttöisyydestään – ne ovat täydellinen valinta ylivoimaista tuottavuutta vaativalle ammattilaiselle. Ennen kaikkea Palax-koneet säilyttävät arvonsa hyvin.

Ylistaron Terästakomo Oy Palax-brändi mukaan lukien on osa kotimaista Terra Patris -monialakonsernia.

Palax X-Aim
Palax X-Aim - halkaisuterän automaattinen korkeudensäätö
Palax C750.2 X-Aim
Palax C750.2 X-Aim

PALAX
Ylistaron Terästakomo Oy

Lahdentie 9
61400 Ylistaro

Tuote-esittelyt