8.-10.10.2020 Jyväskylän Paviljonki

Ny-Tek logo

Kovaa laatua ammattilaisille

NY-TEK Oy on innovatiivinen konepaja Reisjärveltä, joka suunnittelee ja valmistaa koneita kiinteistöhuollon, tienhoidon ja maatalouden tarpeisiin. Reilu 10 vuotta toimineen perheyhtiön yksi suuri kulmakivi on tuotekehitys, jossa ollaan toimittu hyvin lähellä asiakaspintaa. Tuotteiden valmistus tapahtuu täysin kotimaassa, pääosin Reisjärven tehtaalla sekä lähialueen sopimusvalmistajilla.

Wieska logo

WIESKA lumilingot ja lanat ovat nousseet nopeasti asiakkaiden suosioon. Kestävä rakenne ja koneiden tehokkuus vaikeissakin olosuhteissa, ovat olleet menestyksen takana. WIESKA mallisto uudistuu jälleen syksyllä 2021 uusien linkomallien osalta

BELTSCOOP kuivikkeenlevitin on yhtiön ensimmäinen oma tuote ja se on ollut tuotevalikoimassa koko yhtiön historian ajan. BELTSCOOP levittimiä on laaja mallisto pienkuormaimista pyöräkone kokoluokkaan. Levitin soveltuu hyvin turpeen, olkisilpun, purun ja separoidun jakeen levitykseen. Uutuutena on tulossa myös hiekalle sopeltuva levitinmalli.

FARMCRUSHER vasaramurskain kehitettiin kuivikemateriaalin esim. olkipaalien murskaukseen. Myöhemmin koneeseen tuli myös viljanmurskaukseen soveltuva lisävarustelu ja sitä voidaan käyttää sekä kuivan että puintikostean viljan murskaamiseen.

Albutt logo

Omien tuotteiden lisäksi NY-TEK maahantuo englantilaisia ALBUTT rehutalikoita ja -leikkureita. ALBUTT on maailmanlaajuisesti toimiva yli 60 vuotta vanha yhtiö, jolla on erityisen vahva kokemus rehunkäsittelykoneista mutta tuotteita löytyy laajalti muiltakin sektoreilta.

Tuote-esittelyt

NY-TEK Oy

Yritysahontie 5
85900 Reisjärvi

040 568 2473
044 504 4162
sales@nytek.fi

Lisätietoja tuotteista sekä jälleenmyyntiverkosto löytyy osoitteesta www.nytek.fi

Seuraa meitä facebookissa www.facebook.com/nytekoy

Ny-Tek halli