8.-10.10.2020 Jyväskylän Paviljonki

Ammattilaisille

Konekilleri erikoistuu vuonna 2020 erityisesti maito- ja lihatilojen tarpeisiin. Päätapahtuman sijainti Jyväskylässä palvelee erinomaisesti Pohjanmaan, Keski-Suomen ja Savon tilallisia.

Tapahtuman sisältö rakennetaan palvelemaan ammattilaisia ja tavoitteena on tarjota tietoa, joka auttaa parantamaan tulosta.

Nimestä

Mistä juontaa nimi Konekilleri? Jyväskylässä toimii edelleen Killerin ravirata, joka toimi 1980-luvulla maatalousalan tapahtumien järjestämispaikkana. Vieläkin varttuneemmat emännät ja isännät lähtevät Jyväskylään "Killeriin", joten nimi on kunnianosoitus alueelle, joka palveli maataloutta.

Uusi konsepti

Konekilleri ei ole vain perinteinen messutapahtuma, jossa näytteilleasettajat ovat esillä muutaman messupäivän. Tutustu huolella yritysesittelyihin, sillä niiden avulla pääset tutustumaan aiempaa tarkemmin yrityksien toimintaperiaatteisiin ja historiaan. Ja tule lokakuussa tapaamaan heitä livenä - vaikka kauppojen viimeistelyn merkeissä.

Edullisia hankintoja

Avoin kilpailu on aina asiakkaan etu. Konekilleri tarjoaa tasapuolisen näkyvyyden kaikille, niin suurille kuin pienillekin. Tämän vuoksi saatat löytää vaihtoehtoja, joita et muuten olisi huomannutkaan. Tarkan euron tilallinen hyödyntää aina parhaat tarjoukset!

Kohtaamisia

Tuttujen ja uusien kollegojen kohtaamiset, kaveriporukan messureissu, yhdistyksen vuotuinen kokoontuminen, alan uusiin toimijoihin tutustuminen - Konekillerin päätapahtuma on erilaisia kohtaamisia ja sen vuoksi se onkin vuoden kohokohtia!

Asiantuntemusta

Messutapahtumassa sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus tavata itse valmistajat. Heidän ammattitaitonsa on käytettävissäsi ja saat perustelut valituille ratkaisuille. Muista myös ohjelmalavan tarjonta - sille päästetään vain todelliset osaajat.

Koneet ja laitteet

Esittelemme kattavasti karjatiloilla tarvittavan laitekirjon tuotantolaitteistoista työkoneisiin.

Tuotantopanokset

Seuraa asiantuntijoiden viimeisimpiä suosituksia tuleville kasvukausille!

Rakentaminen

Rakentaminen on aina iso investointi. Konekilleri tarjoaakin investointia suunnittelevalle loistavan mahdollisuuden vertailuun ja kilpailuttamiseen.

Palvelut

Yrittäjä tarvitsee kunnon tukiverkoston. Siksipä löydät Konekilleristä taloushallinnon palvelut, pankit ja rahoitusratkaisut, vakuutusyhtiöt, sovelluskehittäjät sekä muut tilan tärkeimmät kumppanit.

Rehut ja tarvikkeet

Konekillerin laajasta tarjonnasta löydät erinomaiset ratkaisut tilan päivittäisten tarpeiden täyttämiseen. Kysy tiukimmat hinnat mukana olevilta yrityksiltä ja muista katsastaa parhaat messutarjoukset kotiin vietäviksi!

Puun käsittely

Metsä kuuluu edelleen kotimaisen maatalouden selkärankaan. Siksi puun käsittelyyn sekä metsän hoitoon liittyvät ratkaisut ovat tärkeässä roolissa Konekillerissä.