8.-10.10.2020 Jyväskylän Paviljonki

Aika on minimitekijä

Aika on ainoa tekijä mitä emme saa lisää ja sen vuoksi Konekilleri järjestetään karja- ja metsätalousalueidemme keskiössä. Jyväskylään tilallisten on helppo saapua kaikkialta Suomesta.

Rahoille vastinetta

Jyväskylän kuuluisat valttikortit ovat ennallaan, koska ketterä, tehokas ja kokenut organisaatiomme keskittyy olennaiseen. Voit siis luottaa asioiden toimivan kuten sovittua ja keskittyä palvelemaan asiakkaitasi parhaalla mahdollisella tavalla!

Reilu

Itsenäisenä ja puolueettomana järjestäjänä Konekillerin ainoa tavoite on saada myyjä ja ostaja kohtaamaan toisensa. Siksi järjestäjä ei esimerkiksi kerää kävijätietoja vaan ohjaa kävijät luomaan asiakassuhteen mukana olevien yritysten kanssa.

Lisää näkyvyyttä

Miksi messujen näkyvyyden pitäisi rajoittua vain itse tapahtumaan? Uusien liiketoimintaasi tukevien näkyvyysohjelmien avulla Konekilleri tarjoaa näkyvyyttä ympäri vuoden - ennen tapahtumaa ja sen jälkeen.

Tieto on valtaa

Konekillerin ohjelmalava on käytössäsi. Vakuuta yleisösi, todista potentiaalisille asiakkaille ammattitaitosi, kerro viimeisimmät tutkimustulokset tai tuotekehityksen hyödyt!

Tuloksellisia kohtaamisia

Ammattilaisten tapahtumassa päätöksentekijät kohtaavat myyjät ja tulosta syntyy! Tästä syystä messutapahtumat Jyväskylässä ovatkin olleet näytteilleasettajille vuosi toisensa jälkeen kaupallisia menestyksiä.