8.-10.10.2020 Jyväskylän Paviljonki

Mepu Oy, logo

Taattua laatua jo yli 65 vuotta!

Mepu Oy on tehokkaan viljankäsittelyn kokenut ammattilainen ja ehdoton edelläkävijä jo vuodesta 1954 . Suuren suosion ympäri Eurooppaa saavuttaneet tuotteemme kertovat korkeasta asiakastyytyväisyydestä. Automatisoitu ja robottikeskeinen tuotantomme sekä laatujärjestelmään perustuvat vaatimukset varmistavat tehokkaan ja luotettavan toiminnan. Asiantuntijamme tarjoavat ennennäkemättömän kokemuksen alalta niin suunnittelun, projektihallinnan ja huoltotoimintojenkin osalta.

Uuttera tutkimus- ja kehitystyömme tuottaa jatkuvasti uusia innovaatioita, jotka tuovat lisäarvoa asiakkaillemme. Mepu Oy:lle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu, joka kertoo Mepun olevan arvostettu brändi ja tunnettu alkuperämerkki, sekä kertoo siitä että tuote on valmistettu Suomessa ja työllistää suomalaisia.

Mepun viljankäsittelytuotteiden kotimaisuusaste on yli 90%. Avainlipulla haluamme viestiä yritykselle tärkeistä arvoista, kuten huippulaadusta, luotettavuudesta ja asiakaslähtöisyydestä. Haluamme omalta osaltamme olla tuomassa esiin suomalaista ammattitaitoa ja osaamista.

Mepu on vahva ja tunnettu brändi myös ulkomaan markkinoilla.

Mepu, kuvituskuva

Tuotteet

Mepu Oy tarjoaa yhden laajimmista ja täydellisimmistä viljankäsittelyyn tarkoitetuista tuotevalikoimasta, joka jakaantuu 4 päätuoteryhmään:

  • Viljan kuivaus: vaunukuivurit, kiinteät kuivurit sekä jatkuvatoimiset kuivurit
  • Viljan siirto: kuljettimet
  • Viljan säilytys: siiloja laaja valikoima
  • Lämmitysratkaisut: biopolttoaineuunit, öljylämmitteiset uunit ja lämmittimet

Lisäksi tarjolla on laaja valikoima erilaisia tarvikkeita

Mepu vainukuivuri
Mepu Oy, ilmakuva
Mepu Oy

Mynämäentie 59
21900 Yläne

02 275 4444

mepu@mepu.com

Myynnin yhteystiedot

Categories: Mainos