8.-10.10.2020 Jyväskylän Paviljonki

Tulevaisuuden maidontekijät

Maitoyrittäjät ry:n super-viikko nivoutuu tiiviisti Konekilleri-näyttelyyn lokakuussa. Vuoden huipputapahtuman, vuosiseminaarin, toinen päivä jalkautuu Konekilleri-näyttelyn avauspäivän yhteyteen Jyväskylän Paviljonkiin. Seminaarin päätöspäivä huipentuu futuristi Perttu Pölösen kaikille avoimeen luentoon aiheesta ”Onko tulevaisuus keinoa vai aitoa?” Luennon alustuksena kuullaan maitoalan ajankohtaisia kuulumisia mm. imagotyöstä ja tilojen jatkamissuunnitelmista Euroopan tasolla.

Maitoyrittäjät ry:n näyttelyosastolla on tuttuun tapaan luvassa mukavaa pöhinää. Osastolla voi verkostoitua eri teemojen tiimoilta, jolloin paikalla on aina vahvasti aiheeseen perehtynyt vertaistuki-yrittäjä. Uusille, liittyville jäsenille on luvassa yllätyksiä ja nykyisille jäsenille mahdollisuus toiminnan ideointiin arvontoineen. Osasto toimii maitoalan infopisteenä ja näyteikkunana, ja näyttelyvieraiden vakiintuneena kohtaamispaikkana.

Ensimmäisen näyttelypäivän päätteeksi Maitoyrittäjät ry kokoaa nuoret yrittäjät verkostoitumaan ja miettimään kehityspolkua yrittäjänä onnistumiseen. Paneelikeskustelussa aiheena on yrittäjänä menestyminen – kokemuksen syvää rintaääntä, rohkeaa kasvua ja hyvinvointia. Mukana mielenkiintoiset keskustelijat, mm. Maaningalta maailmalle ponnistanut sarjayrittäjä Lennu Keinänen ja konkari-maitoyrittäjä Hannu Kemoff. Keskustelussa mukana myös nuoren yrittäjän ja hyvinvointivalmentajan näkökulmat. Paneelia vetävät maitoyrittäjät Kaisa Pihlaja ja Juha Kantoniemi.

Tervetuloa mukaan näyttelyhulinaan, tulkaahan jutulle!

Maitoyrittäjät ry

Jyrä 2, 40520 Jyväskylä
info (a) maitoyrittajat.fi

Lue lisää sähköisestä esitteestämme.

Yhteistyökumppani Maitoyrittäjät ry
Categories: OhjelmaUutiset