8.-10.10.2020 Jyväskylän Paviljonki

Tulevaisuuden maidontekijät

Maitoyrittäjät artikkelikuva

Maitoyrittäjät ry toimii tukena ja apuna maitoyrittäjänä kasvamisessa. Tehtävämme on valmentaa jäsenyritystemme kilpailukykyä eurooppalaiselle huipputasolle parantamalla johtamisosaamista ja maitoyrittämisen edellytyksiä. Ydinajatuksenamme on toimintaansa kehittävien maitoyrittäjien verkostoituminen ja sitä kautta osaamisen ja kokemuksen vaihto yrittäjältä toiselle.

Jäsenemme ovat maidontuotannosta, itsensä kehittämisestä ja verkostoitumisesta kiinnostuneita maitoyrittäjiä ja heidän perheenjäseniään ympäri Suomea, yrityskoosta ja tuotantotavasta riippumatta. Maitotilojen lisäksi meillä on kannattajajäseninä maitoalan kehittämisestä kiinnostuneita maitoalan toimijoita. Olemme osaava ja riippumaton ammattilainen, joka tekee jatkuvaa kehitystyötä maitoalan muiden toimijoiden kanssa.

Maitoyrittäjät kuvituskuva

Valmennamme ja innostamme maitoyrittäjiä järjestämällä seminaareja, työpajoja ja opintomatkoja niin kotimaassa kuin ulkomailla. Jäsenten tapaamiset ja illanvietot ovat keskeinen osa toimintaamme. Maitoyrittäjät ry on jäsenenä Euroopan Maidontuottajissa (EDF), jossa pääsemme vertailemaan tuloksiamme muiden maiden yrittäjien kanssa.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Juha Kantoniemi

puheenjohtaja
Juha Kantoniemi

juha.kantoniemi (a) gmail.com
0400 266 933

Hanna-Maria Mähönen

varapuheenjohtaja
Hanna-Maria Mähönen

koivurannanmaatila (a) gmail.com
044 361 4694

Henna Mero

toiminnanjohtaja
Henna Mero

henna.mero (a) maitoyrittajat.fi
040 589 6202

Sanna Tarkiainen

projektikoordinaattori
Sanna Tarkiainen

sanna.tarkiainen (a) maitoyrittajat.fi
0400 524 758

Maitoyrittäjät ry

Jyrä 2, 40520 Jyväskylä
info (a) maitoyrittajat.fi

Lue lisää sähköisestä esitteestämme.

Yhteistyökumppani Maitoyrittäjät ry