8.-10.10.2020 Jyväskylän Paviljonki

Maaseudun Tulevaisuus, logo
Maaseudun Tulevaisuus, artikkelikuva

Tervetuloa MT:n koko ajan kasvavaan lukijajoukkoon!

Maaseudun Tulevaisuuden lukijakunta on ilahduttavasti jatkanut kasvuaan. Perinteinen 104 vuotta ilmestynyt sanomalehtemme on edelleen lukijoiden suuri suosikki, mutta yhä useampi haluaa nauttia sisällöistämme digi-lehtenä, jota voit lukea missä ja milloin tahansa.

Tuotamme verkkoon jatkuvasti uutta sisältöä, useita juttuja päivittäin, vuoden jokaisena päivänä. Näin varmistamme sen, että lukijamme saavat heitä kiinnostavat uutiset luettavaksi heti tuoreeltaan. Maaseudun Tulevaisuus on paitsi maa- ja metsätalouteen liittyvien aiheiden erikoissanomalehti myös paljon muuta. Seuraamme tapahtumia erityisesti maakuntien näkökulmasta. Meille on tärkeää, miltä elämä näyttää myös metropolialueen ja isojen kaupunkien ulkopuolella.

Maaseudun lumovoima, yritteliäisyys ja koko Suomen vahva elinvoima on meille isona valtakunnallisena mediana tärkeää. Maaseudun Tulevaisuus tekee uutisia maaseudusta. Puolustamme sen asukkaita ja kerromme maakuntien elämästä, harrastuksista, kulttuurista, ruuasta ja yleensä maaseudun lumovoimasta kaikille suomalaisille – myös lukuisille kaupunkilaisille lukijoillemme.

MT:stä löydät myös talouden ja politiikan uutiset taustoineen. Uusin kuukausilehtemme MT Metsä on saanut innostuneen vastaanoton lukijoidemme parissa. Se myös vahvistaa edelleen asemaamme metsänomistajien tärkeimpänä uutislähteenä.

Tänä vuonna panostamme erityisen paljon eräsisältöihin sekä hevosurheiluun. MT Erä ja MT Ravinetti tuottavat lisää verkkosisältöjä alan harrastajille. Tällä kampanjatarjouksella saat käyttöösi myös kaiken verkkosivujemme sisällön.

Painetun lehden lisäksi MT.FI seuraa lukijoitamme kiinnostavia tapahtumia kaiken aikaa. Ne ovat kätevästi luettavissa kännykästä, tabletista tai tietokoneella missä ja milloin vain. Luet sähköiset näköislehdet jo vaikkapa ilmestymispäivän alkaessa, aamun sarastaessa. Lisäksi pääset nauttimaan kaikista MT Plus -lisäsisällöistä.

Tutut liitelehdet Viikonvaihde, Kantri ja Suomalainen Maaseutu sekä uusi MT Metsä sisältyvät kaikkiin tilauksiin.

Lämpimästi tervetuloa tyytyväisten, maaseudun elämästä kiinnostuneiden lukijoidemme pariin!

Löydät meidät Konekilleristä osastolta C543.

Jouni Kemppainen
päätoimittaja
Maaseudun Tulevaisuus

Maaseudun Tulevaisuus

PL 440 (Simonkatu 6)
00101 Helsinki

MT.FI

020 413 2100 (arkisin klo 8.30-16.30)
toimitus@mt.fi
etunimi.sukunimi@mt.fi

Myyntipalvelu

020 413 2321 (ark. 8-16)

Asiakaspalvelu

020 413 2277 (ark. 8-21)

Tilaa lehti
MT.FI/tilaa