8.-10.10.2020 Jyväskylän Paviljonki

Koneviesti, kuvituskuva

Lämpimästi tervetuloa tyytyväisten lukijoidemme pariin!

Koneviestin lukijakuntaan kuuluu yli 140 000 työkoneista ja tekniikasta kiinnostunutta lukijaa. Koneviesti kertoo monipuolisesti traktoreiden, työkoneiden ja hyötyajoneuvojen tekniikasta, käytöstä sekä huollosta ja korjauksesta. Teemme joka vuosi kymmeniä vertailutestejä, jotka perustuvat mittauksiin ja ammattitaitoisten toimittajiemme havaintoihin. Vertailut tehdään käytännön olosuhteissa, ja testikuljettajamme ovat oman alansa kokeneita osaajia.

Uutuutena meillä on Koneklassikot-teemaosio, jossa kerromme viime vuosituhannella valmistetuista koneista, sekä myös niistä vanhoista traktoreista ja työkoneista, jotka ovat edelleen ajossa. Sama teemaosio ilmestyy myös erillisenä Koneklassikot-lehtenä, mutta Koneviestin tilaajana saat tismalleen saman sisällön Koneviestin mukana – ja vielä samaan hintaan!

Lehdestä ja verkkosivuiltamme löytyy myös suosittu Lukijan idea -osio, jossa esitellään parhaat lukijoiltamme tulleet vinkit koneiden ja laitteiden parannuksista.

Lehden saat aina kätevästi kotiin kannettuna, ja voit käyttää Koneviestin digipalveluja veloituksetta. Kirjauduttuasi saat näkyviin artikkelit kokonaisuudessaan ja voit katsoa lisämateriaalina julkaistut kuvat ja videot. Uusituilta verkkosivuiltamme luet alan uutisia ja Koneviestin artikkeleita – myös aiemmin ilmestyneistä lehdistä. Käytettävissäsi on myös kattava KV Konevertailu -palvelu, jonka avulla voit verrata koneiden ja laitteiden teknisiä ominaisuuksia ja useimpien koneiden osalta myös hintoja.

Koneviestin lukijana voit säästää rahaa, koska hyödyllinen remonttiohje tai oikean konehankinnan tekeminen kuittaavat Koneviestin tilauksen pitkäksi aikaa.

Koneviestin toimituksessa on tapahtunut myös muutoksia. Agronomi Tuomas Anttila aloitti vakinaisena toimittajana kesäkuussa ja agronomi Eemeli Linna aloittaa päätoimittajana lokakuun alussa. He tuovat vankan käytännön kokemuksensa lisäksi uusia ajatuksia ja välineitä työhömme, jotta pystymme palvelemaan lukijoitamme myös tulevaisuudessa.

Tervetuloa tapaamaan toimituksen väkeä Konekillerissä osastolle C140!

Uolevi Oristo
päätoimittaja
Koneviesti

Koneviesti

PL 440 (Simonkatu 6)
00101 Helsinki

koneviesti.fi

020 413 2100 (arkisin klo 8.30-16.30)
toimitus@koneviesti.fi
etunimi.sukunimi@koneviesti.fi

Myyntipalvelu

020 413 2321 (ark. 8-16)

Asiakaspalvelu

020 413 2277 (ark. 8-21)

Tilaa lehti
koneviesti.fi/tilaa