8.-10.10.2020 Jyväskylän Paviljonki

DLG International, logo
2LM Corporate Oy

Konekilleri järjestetään Jyväskylässä lokakuussa turvallisuudesta huolehtien

DLG International ja 2LM Corporate ovat tehneet päätöksen järjestää Konekillerin tänä vuonna. ”Korona on aiheuttanut lähes kaikkien tapahtumien peruuntumisen sekä vaikuttanut haitallisesti monien alan yritysten toimintaan. Yritykset, joilla ei ole maan kattavaa myyntiverkostoa, ovat tänä vuonna todellisen haasteen edessä pyrkiessään palvelemaan asiakkaita. Meidän asiakkaistamme merkittävä osa on pienyrittäjiä, joten huoli toiminnan jatkumisesta on todella suuri”, kertoo näyttelyä koordinoiva Marko Toivakka.

“Järjestämällä Konekilleri 2020 tapahtuman näinä haasteellisina aikoina haluamme osoittaa sitoumuksemme ja tukemme maataloudelle sen kaikissa haasteissa. Se sitoumus tulee DLG:n perusarvoista, joita olemme vaalineet viimeiset 135 vuotta ja sillä tiellä aiomme jatkaa myös tulevaisuudessa” toteaa Dr. Lars Huf, DLG Internationalin varatoimitusjohtaja.

”Konekillerin järjestäjien motiivi on tukea ja edistää maataloutta. Pienten yritysten toiminnan jatkuminen on erityisen tärkeää sekä hintakilpailun, että tuotekehityksen jatkumisen vuoksi. Siksi me haluamme olla mukana talkoissa ja järjestämme Konekillerin, vaikka taloudellisesti se ei ole kannattava teko”, jatkaa Henrik Kalliola, 2LM Corporaten perustaja.

Korona on aiheuttanut epävarmuutta yrityksissä, joten kaikki alun perin ilmoittautuneet eivät tule osallistumaan messuille. ”Ymmärrämme erittäin hyvin huolen ja annamme yritysten tehdä peruutukset kustannuksitta tässä vaiheessa. Koronan vuoksi kaikilla on tiukkaa, emmekä halua aiheuttaa yrityksille ylimääräisiä kustannuksia tässä haastavassa vaiheessa”, toteaa Toivakka.

”Toisaalta uusia tiedusteluja tulee jatkuvasti, koska olemme ainoa tälle syksylle markkinointikanavan tarjoava tapahtuma. Tämäkin todistaa, että teimme oikean päätöksen, vaikkei se helppo tie ole meillekään. Joskus vain on tehtävä se mikä on oikein sen sijaan mikä olisi itselle edullisinta”, Kalliola jatkaa.

Ammattilaisille ilmainen

Järjestäjät ovat tehneet myös päätöksen luopua pääsymaksuista tämän vuoden tapahtumassa. Jotta tapahtuma voidaan järjestää turvallisesti, sisäänpääsyyn vaaditaan kuitenkin ennakkolippu, jonka saa näytteilleasettajilta. Viranomaisten mahdollisten tietopyyntöjen vuoksi liput ovat henkilökohtaisia. Tällä varmistetaan myös se, että tapahtumaan osallistuu vain ammattilaisia ja kävijämääriä pystytään seuraamaan viranomaisten vaatimalla tavalla. Ryhmät voivat tiedustella lippuja järjestäjiltä. Konekillerin sivuille aukeaa tarkat tiedot lähiaikoina.

Toimi vastuullisesti

”Paviljongin kaikissa tapahtumissa noudatetaan koko ajan viranomaisten määräysten mukaisia turvallisuusohjeita ja sen lisäksi myös Messu- ja Tapahtumajärjestäjien laatimia omavalvontaohjeita. Tapahtuman järjestelyt käydään vielä läpi kaupungin terveysviranomaisten kanssa”, kertoo myyntipäällikkö Hannu Mennala Jyväskylän Paviljongista.

Konekillerin tapaisessa ammattinäyttelyssä, jossa kävijöiden laatu on määrää tärkeämpi, pystytään turvaväleistä huolehtimaan erittäin hyvin. Jyväskylän kaupunki on myös suositellut kaikkia yleisötapahtumiin osallistuvia käyttämään maskeja. Järjestäjät sekä näytteilleasettajat huolehtivat siitä, että käsien desinfiointiin on runsaasti mahdollisuuksia. Osastot suunnitellaan ja sijoitellaan niin, että turvaväleistä voidaan huolehtia ja käytävistä tehdään normaalia leveämmät. Lisäksi tapahtumaan tulevien on oltava terveitä. Riskiryhmiin kuuluvien ei ole tänä vuonna järkevää lähteä tapahtumiin. Jokaisen osallistujan oma vastuullinen käyttäytyminen vähentää riskejä.

Konekilleri järjestetään 8.-10.10.2020 Jyväskylän Paviljongissa. Ovet avoinna to-pe klo 9-17 ja la 9-15. Järjestäjinä DLG International ja 2LM Corporate.

Paviljongin turvallisuusohjeita näytteilleasettajille

Paviljongin kävijäturvallisuusohjeistus

Categories: Uutiset