8.-10.10.2020 Jyväskylän Paviljonki

Yritysten ja yhdistysten taloushallintoon

Balanssi-ohjelmisto on suunniteltu ja kehitetty helpottamaan yritysten ja yhdistysten taloushallintoa. Ohjelmasta löydät aina ratkaisun yrityksesi muuttuviin tarpeisiin ja sitä kehitetään jatkuvasti asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme avulla. Balanssi taipuu moneen ja löydämme tuoteperheestä varmasti juuri Sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden. Voit tehdä sillä laskutuksen, käsitellä ostolaskut, palkat, veroilmoitukset ja paljon muuta.

Sisäinen pankkiyhteys

Suonentiedon Maatalousneuvosta ja Balanssia voidaan laajentaa sisäisen pankkiyhteyden lisäominaisuudella. Integraatio on toteutettu ostoreskontraan, myyntireskontraan, kirjanpitoon ja palkanlaskentaan. Sisäisellä pankkiyhteydellä voit maksaa laskut ja palkat sekä noutaa viitesuoritusaineiston ja tiliotteen käymättä ollenkaan omassa verkkopankissasi tai muissa maksuliikenteen järjestelmissä.

Balanssi, kuvituskuva

Verkkolaskupalvelu

Myyntilaskut voi lähettää suoraan ohjelmasta vaivattomasti ja luotettavasti. Apix-laskunvälityspalvelun käyttöönotto osto- ja myyntilaskujen vastaanottamiseen ja lähettämiseen on nopeaa ja helppoa. Erillistä lähetysohjelmaa ei tarvita, paperilaskut tulostetaan ja postitetaan automaattisesti palvelun toimesta. Apix-laskuvälittäjä huolehtii, että lasku lähetetään vastaanottajan käyttämää kanavaa pitkin.

Maksujen ja tilitietojen hallinta ja käytettävyys nousee uudelle tasolle, sillä tiedot pankkiveloituksista ja saapuneista suorituksista kirjautuvat ohjelmaan sähköisesti ilman erillisiä tiedostosiirtoja. Säästät myös kustannuksissa, kun et tarvitse useita ohjelmia ja pankkisopimuksia.

Vuosimaksun lisäksi lisämaksuja kertyy ainoastaan lähettämiesi laskujen määrästä ja ostolaskujen vastaanotosta, joten kustannusten hahmottaminen on helppoa, eikä tule yllätyksiä. SaaS-pilvipalvelussa Balanssin lisäominaisuudet vain parantuvat, sillä saat käyttöösi myös Talousmobiilin, jossa voit tarkastella kirjanpitoasi ja hyväksyä ostolaskusi missä vain. Kuvaa Kuitti -ominaisuus tuo kuitit suoraan kirjanpitoon.

Talousmobiili, kuvituskuva
Turvaa yrityksesi paremmin, käytä ohjelmistoa missä vain ja pysy ajan tasalla SaaS-pilvipalvelun avulla.
Suonentieto Oy

Lemminkäisenkatu 1
70500 Kuopio

017 264 2642
www.suonentieto.fi

Myynnin yhteystiedot

Jos sinulle jäi jotain epäselväksi tai sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä, niin myyjämme kartoittavat sinulle sopivan ratkaisun:
017 264 2642
myynti@suonentieto.fi

Categories: OhjelmistotTuotteet