8.-10.10.2020 Jyväskylän Paviljonki

Maatalouden sähköinen taloushallinto-ohjelma

Sähköinen taloushallinto tarkoittaa, että paperisten laskujen ja kuittien sijaan kaikki liiketapahtumat kulkevat järjestelmien välillä ja tallennetaan digitaalisessa muodossa. Maatalousneuvoksessa Maa- ja metsätalouden erityispiirteet on huomioitu kattavasti. Se soveltuu sellaisenaan luonnolliselle henkilölle, yhtymille, kuolinpesille ja yhtiömuotoisille maatiloille. Maatilojen erityispiirteet huomioiva sähköinen taloushallinto-ohjelmisto helpottaa myös kirjanpitäjän työtä. Voit käsitellä, noutaa ja lähettää kaikki ostolaskut, kuitit, tilitotteet ja myyntilaskut ilman paperille tulostamista tai mapittamista.

Maatilayrittäjillä on usein monta erilaista liiketoimintaa. Maanviljely- ja karjankasvatustoiminta on maatilayrittäjän omissa nimissä. Maatalousneuvoksella maatilayrittäjä tai tilitoimisto pystyy tekemään yrittäjän kaikkien liiketoimintojen kirjanpidot. Maatilayrityksille löytyy tietenkin oma tilikarttamalli.

Maatalousneuvos, kuvituskuva

Tileillä on valmiina ohjaukset kirjanpidolle, taseelle, tuloslaskelmalle, arvonlisäveroille, eri tulolähteiden verolomakkeille kaikilla yhtiömuodoilla sekä tilastolomakkeelle. Monien maatilayrittäjien näkökulmasta on etu, että Maatalousneuvos mahdollistaa tilitoimiston ja yrittäjän joustavan työnjaon. Ohjelmaa kehitetään jatkuvasti yhdessä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Vuosimaksun lisäksi lisämaksuja kertyy ainoastaan lähettämiesi laskujen määrästä ja ostolaskujen vastaanotosta, joten kustannusten hahmottaminen on helppoa, eikä tule yllätyksiä.

SaaS-pilvipalvelussa Maatalousneuvoksen lisäominaisuudet vain parantuvat, sillä saat käyttöösi myös Talousmobiilin. Maatilayrittäjät tekevät usein osan taloushallinnon tehtävistä itse tai ainakin kuvaavat kuitit suoraan kirjanpidon tositteiksi Talousmobiilin Kuvaa kuitti -aplikaatiolla. Talousmobiilissa voi tarkastella kirjanpitoasi ja hyväksyä ostolaskusi missä vain.

Maatalousneuvos, kuvituskuva
Turvaa yrityksesi paremmin, käytä ohjelmistoa missä vain ja pysy ajan tasalla SaaS-pilvipalvelun avulla.
Suonentieto Oy

Lemminkäisenkatu 1
70500 Kuopio

017 264 2642
www.suonentieto.fi

Myynnin yhteystiedot

Jos sinulle jäi jotain epäselväksi tai sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä, niin myyjämme kartoittavat sinulle sopivan ratkaisun:
017 264 2642
myynti@suonentieto.fi