8.-10.10.2020 Jyväskylän Paviljonki

Tervetuloa Killerille!

Killerin Eliitin kotirata

Killerin Eliitti on vuosittainen suuri ravitapahtuma Jyväskylän Killerillä kesäkuussa. Killerin eliittiä on järjestetty jo vuodesta 1975!

Aluetta kehitetään jatkuvasti, vuoden 2020 aikana valmistuu laadukas, nykyaikainen ja monipuoliseen käyttöön soveltuva valjastushalli.

Ei pelkkä ravirata

Raviradan vieressä olevat suuret parkkipaikat ja laajat ulkotilat mahdollistavat myös tilaisuuksien järjestämisen.

Kaksi alueella olevaa katsomorakennusta, Pegasusrakennus ja Vanha katsomo laajentavat mahdollisuuksia.

Ravintola Pegasus tarjoaa tilat 340 hengelle. Auditorio-malli sopii erinomaisesti koulutustilaisuuksiin tai erilaisiin juhlatilaisuuksiin. Ateriapalvelut ja A-oikeudet.

Ravintola Pegasuksen kabinetti toimii hyvin kokouskäytössä (10-40 henkeä). Ateriapalvelut ja A-oikeudet.

Pegasuksen tothalli soveltuu kokouksille ja tilaisuuksille (50-150 henkeä). Ravintola Pegasus järjestää tarjoilut myös alakertaan.

Perinneravintola on paikka erilaisille kokouksille ja tilaisuuksille (120 henkilöä). Ateriapalvelut ja olut/siideri -oikeudet.

Istumakatsomossa on tilaa noin 400 hengelle. Ateriapalvelut Perinneravintolasta.

Paras mahdollinen viihtyvyys ja yleisön näköala ravirata-alueella

Yleisön viihtyvyyden kannalta on hienoa, että Killerin raviradan katsomoalue on laaja ja sallii hyvän näkyvyyden kaviouralle. Lähes koko raviradan ympäri kiertävät yleisöalueet tarjoavat tilat suurellekin yleisömäärälle. Etusuoran katsomorinne ja ensimmäisen kaarteen pengerretty rinnekatsomo tarjoavat hyvät näköalapaikat kilpailutapahtumiin.

Kilpailevien hevosten ja taustavoimien olosuhteet eivät jätä toivomisen sijaa

Tallialueella on käytössä 94 valjastuskatospaikkaa, joista 15 valjastuspaikkaa 2020 valmistuvassa hallissa. Vieraskarsinapaikkoja on uuden hallin valmistumisen myötä yhteensä 33 kpl. Pesupaikkoja tallialueella on uuden pesuhallin valmistumisen jälkeen yhteensä 12. Erillisiä varusteiden ja kärryjen pesupisteitä on 3. Raviradan alueella on n. 300 metrin lämmittelylenkki ja 700 m:n hiittisuora. Radan läheisyydessä on noin 5 kilometrin valmennuslenkki, jossa pitkämatkalaiset voivat käydä verryttelemässä. Tarjolla on myös hevosten uittomahdollisuus, halukkaat voivat jopa uittaa hevosiaan Killerin lammessa. Omistajia, valmentajia ja hoitajia palvelee alkuvuodesta 2019 valmistunut uusi tallikahvio, sisäänkirjoitus ja tilavat miesten ja naisten sosiaaliset tilat sisältävä monitoimihalli.

Keski-Suomen Ravirata Oy

Killerjärvi
Vesangantie 24
40630 Jyväskylä

Categories: Kumppanit