8.-10.10.2020 Jyväskylän Paviljonki

Käytännön Maamies, logo
KMVet, logo

Käytännön Maamies on 12 kertaa vuodessa ilmestyvä maatilayrittäjän ammattilehti. Asiaa maataloustuotannosta, maaseutuyrittämisestä, taloudesta, verotuksesta, koneista, urakoinnista ja kaupasta ammattilaisille.

Lehdestä tehdään kaksi kertaa vuodessa painos, joka on tuplalehti. Tämän tuplalehden toisen osan muodostaa KM Rakennusmaailma.

Käytännön Maamiehen kestotilaajan etuina saat vuosittain maatalouskalenterin ja kaksi kappaletta alan ammattikirjoja sekä maatilayrittäjän ajopäiväkirjan. Lisäksi saat TTS-Kone ja TTS-Manager tietokoneohjelmien käyttöoikeudet ja vuoden aikana kaikkiaan 8 numeroa Traktoripörssi-lehteä.

Käytännön Maamies, kansi
KMVet

KMVET

Käytännön Maamiehen sisarjulkaisu on 6 kertaa vuodessa ilmestyvä koti- ja tuotantoeläinten terveyteen erikoistunut KMVET.

Kummankin lehden tilaajana saat myös lehtien digiversioiden lukuoikeudet.

Traktoripörssi

Traktoripörssi- lehden rinnalla toimii traktoriporssi.fi vaihtokonesivusto. Sieltä löytyy paras valikoima Suomessa olevia keskusliikkeiden ja jälleenmyyjien traktoreita, puimureita ja työkoneita.

Lehtien kustantajana on joulukuusta 2013 lähtien toiminut Terramedia Oy. Terramedian omistaa joukko maatalousalalla vaikuttavia yksityishenkilöitä.

www.terramedia.fi