8.-10.10.2020 Jyväskylän Paviljonki

Teräshalli - monikäyttöistä, helppoa rakentamista

Yksi kaarihalli, monta eri käyttötarkoitusta

Suunnittelemme ja rakennamme teräksenlujia, itsekantavia kaarihalleja kohteisiin, joissa tarvitaan kestävää säänsuojaa. Hallimme soveltuvat monenlaisiin käyttötarpeisiin – kyseessä voi olla vaikkapa konehalli, eläinsuoja tai hakevarasto. Toimitamme tuotteitamme nopeasti ja edullisesti kaikkialle Suomeen.

Kaarirakenteen teräshalli soveltuu lähes minne tahansa ja mille toimialalle tahansa, missä tarvitaan kestävää säänsuojaa.

Teräshalliemme käyttökohteita on muun muassa maa- ja metsätalouden tarpeissa kone-, varasto- ja tuotantotiloina, infra- ja kaivosalan yrityksillä sekä koneurakoitsijoilla kiviaines- ja kalustovarastoina että huoltohalleina. Hallien käyttökohteet ovat lähestulkoon rajattomat, sillä ne ovat erittäin hyvin muunneltavissa.

Muuntautumiskyvyn lisäksi teräshalliemme ehdoton etu on niiden rakentamisen vaivattomuus tilaajalle sekä kustannustehokkuus. Nopea halliratkaisumme valmistuu ripeimmillään jopa muutamassa päivässä. Toteutus ja toimitus on mahdollista räätälöidä tarpeidesi mukaan, sillä toteutamme teräshallimme aina asiakkaan oman käyttötarpeen mukaisesti. Tällöin rakennus kestää käyttöä ja aikaa suunnitellussa tarpeessa.

Valttina Kaarirakenteen hallirakentamisessa on myös betoniset perustuselementit, sillä
samalla perustuksella pystytään hoitamaan sekä rakennuksen perustaminen että mah-
dollisesti tarvittava paineseinä. Paineseinällä on merkittävä rooli varsinkin lantalan ja hake-, vilja-, kiviaines- ja hiekkavaraston toiminnassa sekä kestävyydessä.

Itsekantavan teräsrakenteemme ansiosta pilarit, palkit ja ristikkorakenteet eivät ole esteenä hallin toiminnoille. Teräshallin koko tila on vapaasti käytössä, mikä puolestaan helpottaa niin suurien koneiden käyttöä kuin kipattavan materiaalin käsittelyä.

Perustuselementit ja avoin korkea tila antavat teräskaarihalleillemme monikäyttöisyyttä myös silloin, kun rakennuksen käyttötarkoitus muuttuu esim. konehallista kiviainesvarastoksi.

Halleihin on mahdollista tilata täydentäviä ratkaisuja. Kaarihallien käyttöä monipuolistavina ratkaisuina toimivat lämmityslaitteet sekä muunneltavat moduulikontit toimisto- ja sosiaalitiloiksi. Meiltä saat myös nykyaikaiset led-valaistusratkaisut.

Yhteystiedot

Kaarirakenne Oy

Teräshalli soveltuu lähes minne tahansa

teollisuus / maanrakennus / maa- ja metsätalous / kausisäilytys / bioenergia

www.kaarirakenne.fi

Jere Kujanpää
045 875 5501
jere.kujanpaa (at) kaarirakenne.fi

Mika Vitikainen
044 988 3115
mika.vitikainen (at) kaarirakenne.fi

Categories: Mainos