8.-10.10.2020 Jyväskylän Paviljonki

Tämän syksyn ainoa sisällä järjestettävä ammattitapahtuma toteutettiin erittäin tarkkojen turvallisuuskäytäntöjen ja viranomaisohjauksen mukaisesti. Järjestelyistä ja yleisestä tapahtumaturvallisuudesta tulikin paljon kiitosta kävijöiltä ja näytteilleasettajilta.

Turvallisuuden vuoksi tänä vuonna ei ollut pääsymaksua vaan tapahtumaan pääsi asiakaskutsulla tai rekisteröitymällä. Odotetusti koronaepidemian vuoksi kävijämäärä jäi murto-osaan ”normaalista” tapahtumavuodesta.

Mukana olleet näytteilleasettajat olivat kuitenkin olosuhteisiin nähden tyytyväisiä tapahtuman antiin. ”Osastolla on ollut koko ajan joku, jonka kanssa on käyty keskusteluja. Keskustelut ovat olleet syvällisiä, mihin ei ole ennen messuympäristössä pystytty”, toteaa Maitoyrittäjät ry:n toiminnanjohtaja Henna Mero.

”Olemme olleet yli 10 000 kävijän tapahtumissa, joissa kolmen päivän aikana ei ole saatu yhtään kontaktia. Täällä on tehty kauppaa ja kontakteja jatkoa varten on kymmeniä”, kertoi Ari Ollikkala Nipere Oy:stä. Samaa kaupallista antia kiitteli Seppo Kuisma Seppo Kuisma Oy:stä.

Järjestäjät ovat tyytyväisiä kokonaisuuteen. ”Teimme sen, mitä keväällä lupasimme ja tarjosimme pienille yrityksille mahdollisuuden asiakkaiden kohtaamiseen” toteaa Marko Toivakka, toinen tapahtuman käytännön tekijöistä.

”Koronatalkoina toteutettu Konekilleri 2020 toimii erinomaisena pohjana entisestään syventyvälle kansainväliselle yhteistyölle DLG Internationalin kanssa ja ensi lokakuun AGROTECH NORDIC -messuille Jyväskylässä”, kertoo järjestäjien edustaja Henrik Kalliola.

Categories: Uutiset