8.-10.10.2020 Jyväskylän Paviljonki

Hortilab logo

Tuottava pelto tietotaidollamme!

Hortilab on suomalainen, yksityisessä omistuksessa oleva osakeyhtiö, joka suorittaa kemiallisia analyysejä maatalous- ja puutarhasektorin viljelijöille sekä tutkimuslaitoksille, testauslaboratorioille, teollisuudelle ja julkiselle sektorille. Yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella, erittäin pätevällä henkilökunnalla ja huippumodernin laitekannan ansiosta, Hortilab on alallaan yksi maamme johtavista laboratoriosta.

Kuva laboratoriosta
Hortilab, maanäytteen uutto

Luotettavan ja täysin kotimaisen laboratoriomme analyysien avulla ammattiviljelijä voi saada hyvinvoivat ja tuottoisat pellot. Peruspaketin (maalaji, multavuus, happamuus (pH), johtoluku, Ca, K, Mg, P, S/Na) lisäksi teemme hivenravinnemäärityksiä (Cu, Mn, Zn, B, Fe) ja kauttamme saat kalkitusohjeet sekä tarvittaessa myös lannoitusohjeet. Lisäksi voit tilata hehkutushäviöanalyysin (orgaanisen aineksen määrä/multavuus) tai esimerkiksi maan ravinnereservien määrityksen.

Hortilabin analyysipalvelu ja useimmat analyysimenetelmät ovat FINAS:in (Finnish Accreditation Service) akkreditoimia. Tämä takaa asiakkaille analyysituloksia, joiden oikeellisuus on kansainvälisen, laboratorioille tarkoitetun standardin SFS-EN ISO/IEC 17025 mukaista.

Kuva laboratoriosta
Viljavuustutkimus
Hivenravinnetutkimus (boori)
Hivenravinnepaketti

Hortilab Oy Ab

Vasavägen 41
64200 Närpes/Närpiö

 
06 347 4250
hortilab@hortilab.fi

Hortilab henkilöstö
Categories: Mainos