8.-10.10.2020 Jyväskylän Paviljonki

Happowa, logo

Paremman sadon puolesta

Happowa on rehun säilöntään, nestepeittaukseen ja nestelannoitukseen liittyviin laitteistoihin erikoistunut kauhavalainen yritys, joka tunnetaan erityisesti hapottimistaan. Lisäksi tuotevalikoimaan kuuluvat esimerkiksi hapottimien lisävarusteet, suuttimet, letkut ja liittimet sekä erilaiset säiliöt säilöntäaineen kuljetukseen eri korjuukoneilla.

Happowaa luotsaa eteenpäin insinööritaustainen Johannes Holkkola, jolle vastuu yrityksestä on siirtynyt sukupolvenvaihdoksen myötä hänen isältään Saulilta. Yrityksessä on panostettu jo pitkään erityisesti asiakaspalveluun ja asiakaslähtöiseen tuotekehitykseen. Kaikki tuotteet valmistetaan kotimaisena työnä joko yrityksen tehtaalla Kauhavalla tai suomalaisilla alihankkijoilla. Sesonkiaikaan Happowa tarjoaa perinteisesti asiakkailleen laadukasta asiakaspalvelua vuorokaudenaikaan katsomatta, ja apua on tarjolla kaikissa ongelmatilanteissa.

Johannes Holkkola, Happowa
Johannes Holkkola

Rehun säilönnän puolella Happowa pyrkii tarjoamaan asiakkailleen kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Koko ajan suositumpia ovat eri korjuukoneisiin soveltuvat valmiit tuotepaketit, joita voidaan myös räätälöidä yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Paketteihin sisältyy hapottimen ohella kaikki, mitä säilöntäaineen annosteluun tarvitaan.

Tuotevalikoima on uudistumassa erityisesti säiliöiden ja säiliötelineiden puolella. Valikoimaan ovat tulleet uusina tuotteina etusäiliö sekä tynnyriteline kahdelle 200 litran tynnyrille. Myös ajosilppurin taakse IBC-kontin kuljetukseen tarkoitettu takateline on testausvaiheessa.

Viime vuosina myös Happowan palveluvalikoima on laajentunut, ja huollon lisäksi Happowa tarjoaa muun muassa leasing-sopimuksia Spreader 30-hapottimiin. Leasing onkin ollut houkutteleva vaihtoehto erityisesti urakoitsijoille. Myös hapottimien talvisäilytyspalvelu Talviparkki pyrkii osaltaan varmistamaan, että hapotin on keväällä toimintakunnossa heti silloin, kun sitä tarvitaan.

Happowan uudet verkkosivut on vastikään julkaistu, osoite on kuitenkin sama kuin ennenkin eli www.happowa.fi. Uutta verkkosivuilla on mahdollisuus ostaa tuotteita suoraan verkosta. Verkkokauppa kattaa lähes koko tuotevalikoiman, mukaan lukien käytetyt tuotteet ja varaosat. Verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan Postin tai Schenkerin toimesta asiakkaan kotiovelle samoin kuin puhelimitse tai sähköpostilla tehdyt ostokset.

Tutustu myös Happowan ja AIV:n yhdessä toteuttamaan esitteeseen, jossa esitellään eri korjuukoneisiin soveltuvia ratkaisuja säilöntäaineen annosteluun.

Happowa Spreader-ohjain
Spreader-ohjain

Happowa Oy

Kankaantie 563
62150 Ylihärmä

0400 863 514
myynti@happowa.fi

Lisätietoja tuotteistamme sekä uunituoreen verkkokaupan löydät osoitteesta www.happowa.fi!

Seuraa meitä Facebookissa

Seuraa meitä Instagramissa: @happowaoy