8.-10.10.2020 Jyväskylän Paviljonki

Kryptosporidioosiin

Laajakirjoinen erikoisdesinfiointiaine, joka tehoaa todistetusti bakteereja, viruksia ja alkueläimiä kuten kryptosporidioosia vastaan.

Käyttökohteita navetat, sikalat ja kanalat. Kenocoxin vaikutus perustuu amineihin. Turvallinen käyttäjälle ja eläimille, ei sisällä fenolia. Kenocoxilla on patentoitu valmistusresepti. Ei korrosoiva

Koko: 10 litraa

349,00

(suositushinta, sis. alv. 24 %)

Desinfiontiin

Tehokas ja laajakäyttöinen desinfiointiaine. Käyttökohteita eläinsuojat, teurastamot, kuljetus- ja varastotilat sekä kotitaloudet.

Bakteereja, viruksia, sieniä ja itiöita ehkäisevä ainutlaatuinen vaikutus (mm. ASF Afrikkalainen sikarutto). Turvallinen käyttäjälle, eläimille ja laitteille. Ei korrosoiva, biohajoava yli 90 %. Voidaan käyttää vaahdottamalla, ruiskuttamalla ja sumuttamalla. Käyttölämpötila 4-60 C (glykolia lisäämällä jopa jäätymislämpötiloissa).

Koko: 5 litraa.

75,00

(suositushinta, sis. alv. 24 %)

Maatalous- ja puutarhakäyttöön. Voidaan käyttää tavallisten puhdistusvälineiden kanssa.

Käyttö: 0,5-2% liuoksena. Sisältää 2-butoksietanolia ja natriumhydroksidia. Vaahdotus esim. painepesurin vaahdotussuuttimella. Tarttuva, pitkäkestoinen vaahto. Liuotusaika 10-60 min. Huuhtelu matala-tai korkeapainepesurilla kuumana tai kylmänä. Irroittaa tehokkaasti biologisia jätöksiä, nokea ja rasvaa. Ei korrosoiva. 

Koko: 22 kg

119,00

(suositushinta, sis. alv. 24 %)

Yleispuhdistusaine. Soveltuu erinomaisesti lypsyrobottien, traktorien, autojen, perävaunujen ja muiden vastaavien pesuun.

Tehokas ja turvallinen käytössä. Ei korrosoiva metalleille eikä maaleille. Sopii käytettäväksi etenkin korroosioherkille pinnoille, esim. alumiini, kupari, sinkki ja messinki.

Koko: 20 litraa

109,00

(suositushinta, sis. alv. 24 %)

Kenofix on suihke, joka suojaa ja desinfioi. Kenofix tekee ”suojakalvon” ihon pintaan.

Aine kuivuu nopeasti käytön jälkeen, tarttuu ihoon hyvin, eikä ole tahmea. Lisäksi ”kalvo” antaa ihon hengittää.  Sisältää teepuuöljyä (rauhoittaa ja kosteuttaa).

Koko: 300 ml/aerosolipullo

22,90

(suositushinta, sis. alv. 24 %)

Categories: TarvikkeetTuotteet