8.-10.10.2020 Jyväskylän Paviljonki

Lohkokirjanpito, koneurakointi sekä täsmäviljely

AgriSmartilla hoituu lohkokirjanpito, koneurakointi sekä täsmäviljely. AgriSmart toimii nettiselaimessa ja se on optimoitu mobiilikäyttöön, joten kirjaat viljelytapahtumien toteutuksen kännykälläsi, tabletilla tai muulla nettiselaimen omaavalla laitteella kätevästi heti pellolla. Lohkokirjanpitosi pysyy aina ajantasalla ja pääset eroon papereista työkoneessa.

Ajotila avustaa tehtävien suorittamista ja opastaa oikealle lohkolle. AgriSmartissa on tuki Isobus-traktoreille ja työkoneille. Voit siirtää työtehtävät (Isobus task) suoraan traktorin näytölle. Karttanäkymästä näet peltolohkosi, metsäkuviosi, muistiinpanosi sekä ajoneuvoseurannalla varustettujen työkoneiden sijainnit.

Agrismart on muutakin kuin lohkokirjanpito. Se on myös urakoitsijan työkalu, jolla säästetään merkittävästi kustannuksia esimerkiksi koneiden liikeseurannan avulla. Urakoitsija voi mallintaa työtehtävät suoraan kartalle, jolloin työalueelle on helppo navigoida. Työalueelle määritellään omistaja ja kaikki raportointi tapahtuu työalueen omistajan perusteella.

AgriSmartissa on mahdollista luoda kumppanuus yritysten välille, joka mahdollistaa työtehtävien osoittamisen kumppanuusyrityksille. Näin esimerkiksi kylvöt, lietteen levitykset, puinnit, rehuntekoon tai metsätöihin liittyvät tehtävät jaetaan urakoitsijan AgriSmartiin.

AgriSmart, kuvituskuva
Suonentieto Oy

Lemminkäisenkatu 1
70500 Kuopio

017 264 2642
www.suonentieto.fi

Myynnin yhteystiedot

Jos sinulle jäi jotain epäselväksi tai sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä, niin myyjämme kartoittavat sinulle sopivan ratkaisun:
017 264 2642
myynti@suonentieto.fi

Categories: OhjelmistotTuotteet