8.-10.10.2020 Jyväskylän Paviljonki

Viljelytieto hallintaan

Agrineuvoksen avulla on helppoa laatia viljelysuunnitelma kasvukaudelle ja tavoitteet tuleville vuosille. Ohjelma täyttää kaikki nykyaikaisen viljelyn vaatimukset ja takaa viljelijälle laajat käyttöominaisuudet, jotka taipuvat juuri hänen tarpeisiinsa.

Agrineuvoksen avulla viljelytoimenpiteet voidaan suunnitella ja toteuttaa lohkokirjanpito hallinnon edellyttämien säännösten mukaisesti. Kun pyritään parempaan satotuottoon, laatuun ja tehokkuuteen, antaa Agrineuvoksen suunnittelu-, raportointi- ja seurantaominaisuudet siihen hyvän lähtökohdan. Ohjelmasta löytyy niin viljelysuunnittelu, lohkokirjanpito, liittymä Vipu-palveluun, tukihakemukset, lomakkeet ja ilmoitukset, sekä paljon muuta. Ohjelman avulla voit suunnitella tavoitteen mukaiset kasvipinta-alat tulevalle kasvukaudelle ja näet samalla viljelyhistorian.

Agrineuvos toimii myös SaaS-pilvipalveluna, joka takaa ohjelman käytön missä vain. Ohjelmaa kehitetään jatkuvasti yhdessä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Viedään viljelysi yhdessä uudelle tasolle Agrineuvoksen avulla! Tule mukaan joukkoomme!
Suonentieto Oy

Lemminkäisenkatu 1
70500 Kuopio

017 264 2642
www.suonentieto.fi

Myynnin yhteystiedot

Jos sinulle jäi jotain epäselväksi tai sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä, niin myyjämme kartoittavat sinulle sopivan ratkaisun:
017 264 2642
myynti@suonentieto.fi

Categories: OhjelmistotTuotteet